ALPINA
Практични и икономични решения. Вие искате да си имате дом час по - скоро? Ние Ви предлагаме решение- готови преносими преносими къщи. Произвеждаме желаната от Вас къща в рамките на 15 дни , доставяме и монтираме готовата вече преносими къщи на желаното от Вас място в рамките на 1 ден, на изключително изгодни за Вас цени. Единственото необходимо условие за монтажа на къщата е равна повърхност, върху която да бъде поставена. Вие не се ангажирате с нищо друго- само посочвате желания от Вас модел и ние веднага Ви го доставяме и монтираме. Обичате разнообразието и след време желаете да преместите своята модулни къщи на друго място? модулни къщи лесно се монтират и демонтират, което ги прави изключително удобни за местене. Предлагаме Ви разработена система, високоустойчива на земетресения. Нека и Вие се сдобиете бързо с къща.
модулни къщи цени
Практично решение модулни къщи
Външен изглед Многофункционални модерни и съвременни модели с различни визии, които спокойно бихте могли да използвате много дълго време, на изключително атрактивни цени.
Вътрешен изглед Предлагаме Ви различни модели, оборудвани с кухненски бокс, WC и душ къщи, които спокойно бихте могли да обзаведете сами. Бихте могли да изберете от стандартните ни модели, или Вие сами да определите размерите на стаите и банята.
Различни модели къщи За подробна информация, свързана с къщите, кликнете на бутона по-долу. Изберете своят модел къща
 Лидер в производството Над 35 години опит и над 30 000 клинта, ние произвеждаме къщи с дълъг живот на възможно най-добрата цена. Опитът и уменията ни се прилагат във всеки един наш продукт и сглобяеми бунгала.  Изработка в съответствие със световните стандарти Продуктите ни са изложени в закрито пространство 12 000 кв.м. и шоурумове с площ 35 000 кв.м. При всяко едно посещение на шоурумовете ни Вие бихте могли да разгледате различни продукти и сглобяеми бунгала.

преносими къщи, сглобяеми бунгала, модулни къщи цени.

За нас

История на Vitalbox

Различни видове продукти, предлагани от "Vitalbox"

Готови къщи

Контейнери

Специални контейнери

Тоалетни

Кабини

Готови гаражи

Шатри

Халета

Резервоари

 

Новините

Последните новини

 

Контакти

© 2017 Vitalbox Всички права запазени.